ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΨάρι πλακίΨάρι πλακί
10' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας, το βασιλικό και το πιπέρι.
  3. Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα πέρκας.
  4. Βάζουμε τα φιλέτα σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε για 6 - 7 λεπτά, ανάλογα με το πάχος τους, χωρίς να τα γυρίσουμε.
  5. Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά και συνοδεύουμε, αν θέλουμε, με πράσινη σαλάτα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 89.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών