20' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
15' αναμονή
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: για 4 μερίδες

Για το κρέας

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

Για την μαρινάδα

  1. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
  2. Βάζουμε τη μισή ποσότητα της μαρινάδας σε ένα μπολ σερβιρίσματος, στο ψυγείο.
  3. Στην υπόλοιπη ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις μπριζόλες και ανακατεύουμε για να καλυφθούν καλά.

Για τις μπριζόλες

  1. Παράλληλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250°C.
  2. Στραγγίζουμε τις μπριζόλες από τη μαρινάδα (πετάμε όση έμεινε στο μπολ), τις βάζουμε σε ταψί που να τις χωράει σε μία στρώση και ψήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά ή μέχρι να ψηθούν όσο μας αρέσει.
  3. Σερβίρουμε τις μπριζόλες ζεστές με τη μαρινάδα-σάλτσα που είχαμε κρατήσει στο ψυγείο, με πατάτες τηγανητές και ντοματοσαλάτα.

Άρθρα και Συνταγές με Γιαούρτι

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών