ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σαββατοκύριακα για σάντουιτς στο «Clumsies»

Βρέθηκαν στο νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης των μπαρ, μέσα σε σχεδόν δύο χρόνια λειτουργίας.

16.11.2016| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Ολυμπία Ορνεράκη
Σαββατοκύριακα για σάντουιτς στο «Clumsies»

Βρέθηκαν στο νούμερο 9 της παγκόσμιας κατάταξης των μπαρ, μέσα σε σχεδόν δύο χρόνια λειτουργίας. Εχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν από καλά ποτά και με το παραπάνω. Ξέρουν μάλιστα πως το ποτό θέλει και συνοδό. Πέρυσι ήταν το brunch φέστιβαλ που έφερε στην κουζίνα τους κάποιους από τους καλύτερους σεφ της πόλης. Φέτος, εκτός από το σταθερό μενού, κάθε Σάββατο και Κυριακή σερβίρουν έξι σούπερ απολαυστικά σάντουιτς, μεταξύ των οποίων ένα με μοσχάρι μπουργκινιόν σε ψωμί σικάλεως, τη δική τους εκδοχή fish and chips σε πατατόψωμο με μαγιονέζα και γαρίδες, και ένα αμαρτωλό pork belly μαγειρεμένο με σύκα και κρεμμύδι καραμελιζέ και τηγανητό αυγό. Για το συγκεκριμένο μενού έχει δημιουργηθεί και μια μικρή λίστα με επτά κοκτέιλ, απολύτως ταιριαστά.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών