ΕΞΟΔΟΣ

Bar B. Q

Από το 2008 κάθε πρωί η οικογένεια Μαμαλάκη παραλαμβάνει φρέσκο κρέας, μπούτι χοιρινό, το κόβει και το περνάει σε σουβλάκια, τα οποία μαρινάρει. Δεν έχουν …

25.07.2017

Από το 2008 κάθε πρωί η οικογένεια Μαμαλάκη παραλαμβάνει φρέσκο κρέας, μπούτι χοιρινό, το κόβει και το περνάει σε σουβλάκια, τα οποία μαρινάρει. Δεν έχουν γύρο, έχουν όμως μπέργκερ που σερβίρεται σε τσιαπάτα. Όλες τις σάλτσες τις φτιάχνουν εντός, οι πατάτες κόβονται στο χέρι, στρογγυλές. Ωραίο ψήσιμο, συνολικά νόστιμο πράμα. Από 2,6 € το χοιρινό σουβλάκι με πίτα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών