ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

BEAT

«Τι ώρα κλείνετε;» ρωτώ διστακτικά και με λίγες τύψεις, μια και η ώρα είναι αρκετά περασμένη. «Κατά τα Χριστούγεννα για καμιά δυο μέρες», μου απαντά …

24.10.2016| Updated: 25.06.2021
BEAT

«Τι ώρα κλείνετε;» ρωτώ διστακτικά και με λίγες τύψεις, μια και η ώρα είναι αρκετά περασμένη. «Κατά τα Χριστούγεννα για καμιά δυο μέρες», μου απαντά κεφάτα και χαμογελαστά, και με ζωντάνια που δεν συνάδει με την ώρα. Το πρώτο νέο λοιπόν είναι ότι στη λαχαναγορά του Ρέντη υπάρχει ένα μαγαζί ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και το δεύτερο και κυριότερο ότι μπορείς να φας σχεδόν τα πάντα. Από φρεσκοψημένες πίτες, κρέπες, μπέργκερ και σάντουιτς μέχρι παγωτά, κρουασάν και μπάρες δημητριακών. Το απίστευτο αλλά αληθινό είναι ότι μπορείς να επιλέξεις για τη γέμιση του σάντουιτς, εκτός από τα κλασικά, χοιρομέρι με γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, φρέσκια μοτσαρέλα με χειροποίητο πέστο βασιλικού και μια αρωματική και δροσερή, επίσης χειροποίητη, κρέμα τυριού με φέτα μαλακή και φρέσκα μυρωδικά!

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών