Ενα ντελικατέσεν-στολίδι σε γειτονιά καλοφαγάδων με μεγάλη ποικιλία αλλαντικών, τυριών αλλά και «σπιτικών» μεζέδων.
Λίγα λόγια για το μαγαζί: Η οικογενειακή επιχείρηση του κ. Benito Sanzoni με έδρα το Παλαιό Φάληρο και αφετηρία την Κων/πολη, βασίστηκε στην ποιότητα, στην παράδοση και στην ανανέωση των προϊόντων, δημιουργώντας δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Ο κ. Benito με την σύζυγό του Ευδοκία και τους γιους του κατάφερε, σε μια γειτονιά καλοφαγάδων, να στήσει ένα προσεγμένο ντελικατέσεν το οποίο εμπλουτίζουν συνεχώς με νέες γεύσεις κυρίως από την Ιταλία και την Πόλη.
Τι ψωνίζουμε: Τελεμέ Θράκης, ελληνικά παραδοσιακά τυριά, γραβιέρες αλλά και τυριά εισαγωγής, όπως μοτσαρέλα, πεκορίνο, παρμεζάνα, μασκαρπόνε, μπρι. Ακόμα, σαλάμια με διάφορες επικαλύψεις, ζαμπόν με δεντρολίβανο, προσούτο με φυσικό κάπνισμα, λουκάνικα σε διάφορες γεύσεις από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Το πιο ενδιαφέρον, όμως, είναι ότι η οικογένεια έχει φτιάξει ένα εργαστήρι παρασκευής πολίτικων μεζέδων με συνταγές της κυρίας Ευδοκίας. Μη φύγετε, λοιπόν, χωρίς τα περίφημα χειροποίητα τυροπιτάκια, παστουρμαδοπιτάκια, ταραμοσαλάτα, μαντί και, βέβαια, γιαλαντζί ντολμάδες που φτιάχνει η ίδια με τα χεράκια της. Θα βρείτε ακόμα πολίτικη λακέρδα συνοδευμένη με κόκκινο κρεμμυδάκι, λυκουρίνους (δηλαδή καπνιστό κεφαλόπουλο), φιλέτο καπνιστού σολωμού προέλευσης Σκωτίας και σπιτικό λάχανο τουρσί. Ψάξτε προσεκτικά στα ράφια. Μπορεί να βρείτε μέχρι και νοτιοαφρικάνικα μπαχαρικά Nomu.