ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Feticcio

Σοκολάτα, παγωτό, φράουλες, μπανάνα, σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας, κοινώς η κρέπα Νο 49. Είναι η πιο δημοφιλής, σε μικρό και μεγάλο μέγεθος, το οποίο με …

24.10.2016| Updated: 25.06.2021
Feticcio

Σοκολάτα, παγωτό, φράουλες, μπανάνα, σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας, κοινώς η κρέπα Νο 49. Είναι η πιο δημοφιλής, σε μικρό και μεγάλο μέγεθος, το οποίο με δυσκολία μπορεί κάποιος να φάει μόνος του, γι’ αυτό και προορίζεται ως επιδόρπιο για την παρέα, αφού έχουν όλοι φάει την αλμυρή κρέπα και την επίσης διάσημη σαλάτα του Καίσαρα. Σαλάτα στο όνομα μόνο, γιατί, αν υπολογίσουμε τις θερμίδες της, ίσως είναι προτιμότερο να φάει κανείς μόνος του την κρέπα Νο 49. Με δυσκολία βρίσκεις τραπέζι ακόμη και στις 6 το πρωί. Ο τοίχος γεμάτος αυτόγραφα τραγουδιστών της παραλιακής, που έχουν επισκεφτεί την κρεπερί, σου υπενθυμίζει πως είσαι στη Γλυφάδα. Μust αν βρεθείτε στην περιοχή τα χαράματα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT