Η περιπλανώμενη καντίνα του Γιώργου Γληνού τράβηξε χειρόφρενο στο Χαλάνδρι. Ποντιακοί γκεζλεμέδες με φύλλο περέκ. Προτείνω γκεζλεμέ με γέμιση ρεβύθια με κάρι chana masala ή με βαρελίσια φέτα και ωμά χορταρικά εποχής, και τον πικάντικο με αιγοπρόβειο παλαιωμένο μυτιληνιό κασέρι και βοδινό σουτζούκι Αδάνων – πολύ του πάει κι ένα αυγό μάτι. Αν πετύχετε τη σούπα βελουτέ ημέρας, μην προσπεράσετε.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.