ΕΞΟΔΟΣ

Food Truck Concept Store

Η περιπλανώμενη καντίνα του Γιώργου Γληνού τράβηξε χειρόφρενο στο Χαλάνδρι. Ποντιακοί γκεζλεμέδες με φύλλο περέκ. Προτείνω γκεζλεμέ με γέμιση ρεβύθια με κάρι chana masala ή …

24.10.2016

Η περιπλανώμενη καντίνα του Γιώργου Γληνού τράβηξε χειρόφρενο στο Χαλάνδρι. Ποντιακοί γκεζλεμέδες με φύλλο περέκ. Προτείνω γκεζλεμέ με γέμιση ρεβύθια με κάρι chana masala ή με βαρελίσια φέτα και ωμά χορταρικά εποχής, και τον πικάντικο με αιγοπρόβειο παλαιωμένο μυτιληνιό κασέρι και βοδινό σουτζούκι Αδάνων – πολύ του πάει κι ένα αυγό μάτι. Αν πετύχετε τη σούπα βελουτέ ημέρας, μην προσπεράσετε.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών