ΑΓΟΡΑ

Κρεοπωλείο Τζώνης

Εκδρομή στην Αίγινα (part 4)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

220 χρόνια στο ζωεμπόριο και στη χασαπική είναι η οικογένεια του κ. Αντώνιου Τζώνη. Εκείνος ανέλαβε το 1958. Στο μαγαζί κουμάντο κάνει τώρα ο γιος του. Το κρέας το ξέρουν όσο λίγοι – τα ζώα τα επιλέγουν οι ίδιοι πριν από τη σφαγή τους. Αν λοιπόν μείνετε στο νησί σε ενοικιαζόμενο με κουζίνα και θελήσετε να μαγειρέψετε κρέας, εδώ θα βρείτε μοσχάρι από τις Σέρρες, κοτόπουλα Αρτας, χοιρινά ελληνικά και Ολλανδίας. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να βρείτε χωρι- άτικες κότες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών