220 χρόνια στο ζωεμπόριο και στη χασαπική είναι η οικογένεια του κ. Αντώνιου Τζώνη. Εκείνος ανέλαβε το 1958. Στο μαγαζί κουμάντο κάνει τώρα ο γιος του. Το κρέας το ξέρουν όσο λίγοι – τα ζώα τα επιλέγουν οι ίδιοι πριν από τη σφαγή τους. Αν λοιπόν μείνετε στο νησί σε ενοικιαζόμενο με κουζίνα και θελήσετε να μαγειρέψετε κρέας, εδώ θα βρείτε μοσχάρι από τις Σέρρες, κοτόπουλα Αρτας, χοιρινά ελληνικά και Ολλανδίας. Αν είστε τυχεροί, μπορεί να βρείτε χωρι- άτικες κότες.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.