ΕΞΟΔΟΣ

«Le café» – Φουγάρο

Τριήμερο στο Ναύπλιο (μέρος α')

28.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Το all day καφέ του Φουγάρου λειτουργεί το βράδυ και ως εστιατόριο (το χειμώνα, και το μεσημέρι). Σύγχρονη ελληνική κουζίνα με πρώτες ύλες τόσο από την περιοχή (π.χ. τραχανάς του Μάλλιου, τυροκομικά Τριανταφύλλου και αυγά από το κτήμα του… Φουγάρου), όσο και απ’ όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Ο Ναυπλιώτης σεφ Νίκος Σουλιές δίνει τη δική του δημιουργική εκδοχή σε κλασικά ελληνικά πιάτα (όπως χοιρινό με λαχανικά και σελινόριζα αυγολέμονο). Την υπόλοιπη μέρα σερβίρουν ωραία σνακ, πίτσες και ομελέτες σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ναυπλίου.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών