ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Pig Nose

Το πρώτο και μοναδικό ρετρό βαν μπαρ 2.000 κυβικών στον κόσμο είναι θεσσαλονικιώτικο!

23.11.2016| Updated: 15.02.2024
Pig Nose

Το πρώτο και μοναδικό ρετρό βαν μπαρ 2.000 κυβικών στον κόσμο είναι θεσσαλονικιώτικο! Το βαν, ένα Citroën HV του ’70, ήρθε από το Βέλγιο και ανακατασκευάστηκε στην Ελλάδα με την επιμέλεια της «The Bar Testament» (εταιρείας που ασχολείται με το bar catering και consulting), διατηρώντας το ύφος του αρχικού οχήματος. Στη μία πλευρά του δημιουργήθηκε παράθυρο με πάγκο για να σερβίρονται τα ποτά, ενώ το εσωτερικό του είναι ένα πλήρως διαμορφωμένο μπαρ. Το όνομά του είναι η αγγλική απόδοση του «nez de cochon», που σημαίνει «μύτη του γουρουνιού» (έτσι έλεγαν το συγκεκριμένο μοντέλο της Citroën στην εποχή του). Αναλαμβάνει το bar catering για οποιαδήποτε εκδήλωση, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης. Ετσι, δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε και να πιείτε τα signature και θεματικά κοκτέιλ του, με αληθινά ποτά και ποιοτικά υλικά (όχι έτοιμα μείγματα), σε vintage και άλλα ποτήρια. Ενα project που έχουν εμπνευστεί οι δύο μάνατζερ της εταιρείας, Αχιλλέας Πλακίδας και Σωτήρης Πέτρου, και το οποίο «τρέχει» μια ομάδα νέων ανθρώπων. Εμείς το πετύχαμε σε συναυλίες, σε εγκαίνια μαγαζιών, αλλά και σε γάμους και βαφτίσια! Εκτακτα τα Mai Tai, οι μαργαρίτες και τα Gin Basil Smash που δοκιμάσαμε. Ωραίο και το μενού χωρίς αλκοόλ (ανάλογα με την εκδήλωση) για τα παιδιά: γρανίτες, χειροποίητες λεμονάδες, smoothies.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών