ΑΓΟΡΑ

Πνύκα

Παγκράτι: Δεν του λείπει τίποτα (μέρος β΄)

08.06.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Από το όραμα ενός ανθρώπου που ασχολήθηκε σοβαρά με την αρτοποίηση, του Δημήτρη Κότσαρη, γεννήθηκε η μεγάλη φήμη των φούρνων Πνύκα. Εδώ είναι και το εργαστήριό τους και ένας πετρόμυλος, στον οποίο αλέθουν το στάρι για να βγάλουν το αλεύρι τους. Νόστιμο καρβέλι, βαρύ, με πυκνές κυψέλες, χοντρή κόρα, πικρούτσικη. Πολύ γευστικό ως έχει, σκέτο. Δοκιμάστε τυροπιτάκια, φτιαγμένα στο χέρι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών