ΑΓΟΡΑ

Τα φυστίκια της κυρίας Ελένης

Εκδρομή στην Αίγινα (part 3)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Grande dame της ελληνικής δημοσιογραφίας (έχει, μεταξύ άλλων, σπουδάσει θέατρο, μουσική, φιλολογία και δραματική τέχνη στη Σορβόννη), η Ελένη Κυπραίου ζει εδώ και χρόνια στην Αίγινα ως φυστικοπαραγωγός. Παράγει ολόγλυκα φυστίκια, τρίμμα φυστικιού, φυστικοβούτυρο και ένα εξαιρετικό φυστικόλαδο που μπορεί να απογειώσει τα φαγητά σας – δοκιμάστε το σε ψητά ψαρικά, κρεατικά και σε γλυκά. Τα προϊόντα θα τα προμηθευτείτε από το κτήμα της. Ποσότητες δίνει στον Διόνυσο, που τα συσκευάζει με την επωνυμία του. •

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών