ΑΓΟΡΑ

Τα φιστίκια της κυρίας Ελένης

Εκδρομή στην Αίγινα (part 3)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Grande dame της ελληνικής δημοσιογραφίας (έχει, μεταξύ άλλων, σπουδάσει θέατρο, μουσική, φιλολογία και δραματική τέχνη στη Σορβόννη), η Ελένη Κυπραίου ζει εδώ και χρόνια στην Αίγινα ως φιστικοπαραγωγός. Παράγει ολόγλυκα φιστίκια, τρίμμα φιστικιού, φιστικοβούτυρο και ένα εξαιρετικό φιστικόλαδο που μπορεί να απογειώσει τα φαγητά σας – δοκιμάστε το σε ψητά ψαρικά, κρεατικά και σε γλυκά. Τα προϊόντα θα τα προμηθευτείτε από το κτήμα της. Ποσότητες δίνει στον Διόνυσο, που τα συσκευάζει με την επωνυμία του. •

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών