Ξεκίνησε από έναν μικρό φούρνο στη δεκαετία του ’60, για να τροφοδοτεί σήμερα σχεδόν όλους τους πλανόδιους κουλουράδες, φούρνους, κυλικεία κ.λπ. Παλιότερα, που και η πιάτσα στου Ψυρρή ήταν στις δόξες της, δεν σταματούσαν να ξεφουρνίζουν όλη νύχτα, όλοι οι ξενύχτηδες εδώ στυλώνονταν με ένα ζεστό κουλούρι. Ακόμα το κάνουν, τα ταψιά έχουν αραιώσει, αλλά η γεύση είναι ίδια και η γειτονιά μοσχοβολάει σησάμι. Τραγανό, ξεροψημένο, «κοτσίδα» πιο αφράτη, πολύσπορο της μόδας, αλλά και λουκουμάς με ζάχαρη.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.