ΕΞΟΔΟΣ

Το Κουλούρι Ψυρρή

Ξεκίνησε από έναν μικρό φούρνο στη δεκαετία του ’60, για να τροφοδοτεί σήμερα σχεδόν όλους τους πλανόδιους κουλουράδες, φούρνους, κυλικεία κ.λπ. Παλιότερα, που και η …

24.10.2016

Ξεκίνησε από έναν μικρό φούρνο στη δεκαετία του ’60, για να τροφοδοτεί σήμερα σχεδόν όλους τους πλανόδιους κουλουράδες, φούρνους, κυλικεία κ.λπ. Παλιότερα, που και η πιάτσα στου Ψυρρή ήταν στις δόξες της, δεν σταματούσαν να ξεφουρνίζουν όλη νύχτα, όλοι οι ξενύχτηδες εδώ στυλώνονταν με ένα ζεστό κουλούρι. Ακόμα το κάνουν, τα ταψιά έχουν αραιώσει, αλλά η γεύση είναι ίδια και η γειτονιά μοσχοβολάει σησάμι. Τραγανό, ξεροψημένο, «κοτσίδα» πιο αφράτη, πολύσπορο της μόδας, αλλά και λουκουμάς με ζάχαρη.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών