ΕΞΟΔΟΣ

Βερμούτ και πίτσα στο «Odori»

Η βερμουτερία της Αθήνας με τα ωραία ποτά του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, ως αυθεντικά ιταλιάνικη, συστήνει το κυριακάτικο brunch με γεύσεις της γείτονος.

16.11.2016

Η βερμουτερία της Αθήνας με τα ωραία ποτά του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου, ως αυθεντικά ιταλιάνικη, συστήνει το κυριακάτικο brunch με γεύσεις της γείτονος. Δοκιμάστε την piadina ortolana, μια πίτα με χειροποίητη ζύμη με μελιτζάνα, μοτσαρέλα από ανθόγαλα, κουκουνάρι και ρόκα. Στα best seller είναι τα pancakes από γλυκοπατάτα, με αυγό, λουκάνικο salsicia και τυρί σκαρμότσα. Τρεις νόστιμες συνταγές με αυγό, δύο πίτσες και δύο μπέργκερ στο μενού που σερβίρεται κάθε Κυριακή. Τις υπόλοιπες μέρες σταθερή αξία η πίτσα, με λεπτή ζύμη – προτείνουμε τη μαργαρίτα ή τη funghi e tartufo, με τρούφα και μανιτάρια. Συνδυάστε τα πάντα με το δικό τους blend βερμούτ, σε απεριτίβο, ή δοκιμάστε κάποιο κοκτέιλ με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, ό,τι πρέπει για το φαγητό.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών