Καλωσορίζουμε στον κόσμο των υβριδικών αρτοποιημάτων το Crone. Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια ζύμη κρουασάν σε σχήμα κώνου για παγωτό (croissant + cone= Crone), με την υπογραφή του δημοφιλούς Overoll.
H ομάδα της croissanterie -που σερβίρει τους τελευταίους μήνες ένα από τα πιο ωραία κρουασάν της Αθήνας- θέλει τώρα να προσφέρει και παγωτό αλλά δεν το κάνει με τον συνηθισμένο τρόπο. Αφού οι ζαχαροπλάστες του Overoll έκαναν μερικές προσαρμογές για να κάνουν τη ζύμη του βουτυράτου κρουασάν τους λίγο πιο ανθεκτική, της έδωσαν σχήμα που θυμίζει χωνάκι το οποίο πλέον γεμίζουν τη στιγμή της παραγγελίας με μία από τις πέντε γεύσεις παγωτού που φιλοξενούν.
Στο κέντρο του Crone, κάτω από το παγωτό, τοποθετούν πρώτα μια ποικιλία από χειροποίητες γλυκές εκπλήξεις που ταιριάζουν με την εκάστοτε γεύση.
Μπορείς να ζητήσεις το Tahiti, με παγωτό βανίλια, toffee καραμέλας και καραμελωμένο ποπ κορν, το Sicilia, με παγωτό φυστίκι, μαρμελάδα κόκκινων φρούτων και ζαχαρωμένα φυστίκια ή το Caraib, με παγωτό σοκολάτα, κρέμα τζιαντούγια και κομμάτια brownies με πεκάν. Το Himalaya γεμίζεται με παγωτό αλμυρής καραμέλας και κρέμα φυστικοβούτυρου μαζί με τραγανή βάφλα πραλίνα. Τέλος, στο Malibu με το σορμπέ μάνγκο υπάρχει επίσης μαρμελάδα ανανά και φρούτων του πάθους καθώς και μικρά κομμάτια από κέικ καρύδας.