Η κ. Ευφροσύνη δεν φτιάχνει πολλά γλυκά – κυρίως δίπλες, κουραμπιέδες, μελομακαρόνα, αμυγδαλωτά, παστέλι και μπακλαβά. Στο κουκλίστικο ζαχαροπλαστείο, που μοιάζει με καθιστικό σπιτιού, τα σερβίρει ολόφρεσκα και σχεδόν ημέρας: ειδικά για τις εξαιρετικές δίπλες καλό είναι να έχετε παραγγείλει τηλεφωνικά πριν πάτε. Το Παρασκευοσαββατοκύριακο σερβίρει και φαγητό, εμπνευσμένο από την ιταλική κουζίνα.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.