
30'
προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Αλείφουμε με τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel όλη την επιφάνεια του, αλατοπιπερώνουμε και σκορπίζουμε ομοιόμορφα τον μαϊντανό.Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για περίπου 5 - 6 λεπτά, γυρίζοντας το τακτικά, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα, από όλες τις πλευρές. «Σβήνουμε» με το κρασί και αφήνουμε 2 - 3 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τον ζωμό ή το νερό, τον κόλιανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 25 - 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το κρέας και να μαλακώσει. Ρίχνουμε το ξίδι και αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί για περίπου άλλα 5 - 10 λεπτά, με ανοικτό το καπάκι της κατσαρόλας, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.Συνοδεύουμε με: λαχανικά της αρεσκείας μας.