30'
προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε χοιρινό φιλέτο σε φέτες, με σάλτσα μουστάρδας, αρχικά αλείφουμε με τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel όλη την επιφάνεια του και αλατοπιπερώνουμε.
- Στη συνέχεια, σκορπίζουμε ομοιόμορφα τον μαϊντανό.
- Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
- Σοτάρουμε το χοιρινό για περίπου 5 - 6 λεπτά, γυρίζοντας το τακτικά, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα, από όλες τις πλευρές.
- «Σβήνουμε» με το κρασί και αφήνουμε 2 - 3 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε τον ζωμό ή το νερό, τον κόλιανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 25 - 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το χοιρινό και να μαλακώσει.
- Ρίχνουμε το ξίδι και αφήνουμε το χοιρινό να μαγειρευτεί για περίπου άλλα 5 - 10 λεπτά, με ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
- Συνοδεύουμε, χοιρινό φιλέτο σε φέτες, με σάλτσα μουστάρδας, με λαχανικά της αρεσκείας μας.