ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧοιρινό φιλέτο με άλειμμα μουστάρδαςΧοιρινό φιλέτο με άλειμμα μουστάρδας
30' προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε χοιρινό φιλέτο σε φέτες, με σάλτσα μουστάρδας, αρχικά αλείφουμε με τη μουστάρδα με μέλι Μaille au Miel όλη την επιφάνεια του και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Στη συνέχεια, σκορπίζουμε ομοιόμορφα τον μαϊντανό.
  3. Σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά.
  4. Σοτάρουμε το χοιρινό για περίπου 5 - 6 λεπτά, γυρίζοντας το τακτικά, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα, από όλες τις πλευρές.
  5. «Σβήνουμε» με το κρασί και αφήνουμε 2 - 3 λεπτά, μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  6. Προσθέτουμε τον ζωμό ή το νερό, τον κόλιανδρο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  7. Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά.
  8. Σκεπάζουμε με το καπάκι την κατσαρόλα και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 25 - 30 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί το χοιρινό και να μαλακώσει.
  9. Ρίχνουμε το ξίδι και αφήνουμε το χοιρινό να μαγειρευτεί για περίπου άλλα 5 - 10 λεπτά, με ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας, μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά.
  10. Συνοδεύουμε, χοιρινό φιλέτο σε φέτες, με σάλτσα μουστάρδας, με λαχανικά της αρεσκείας μας.

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Μαϊντανός

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών