Υλικά

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το cin stick champagne βάζουμε σε ένα σέικερ το κονιάκ και το triple sec (ή Cointreau ή Grand Marnier), προσθέτουμε πάγο και τα χτυπάμε μέχρι να δροσίσουν.
  2. Σουρώνουμε σε ποτήρι flute της σαμπάνιας και γεμίζουμε το υπόλοιπο με σαμπάνια.
  3. Γαρνίρουμε με ένα μικρό ξυλάκι κανέλας, το οποίο ρίχνουμε μέσα στο ποτήρι.
  4. Προσοχή, αν αργήσουμε να το πιούμε, η κανέλα θα αφήσει μια πικρή γεύση.
  5. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Μυστικά

Συμβουλή: Αν δεν έχετε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζετε ότι 1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών