Υλικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε σε ένα σέικερ το κονιάκ και το triple sec (ή Cointreau ή Grand Marnier), προσθέτουμε πάγο και τα χτυπάμε μέχρι να δροσίσουν. Σουρώνουμε σε ποτήρι flute της σαμπάνιας και γεμίζουμε το υπόλοιπο με σαμπάνια. Γαρνίρουμε με ένα μικρό ξυλάκι κανέλας, το οποίο ρίχνουμε μέσα στο ποτήρι. Προσοχή, αν αργήσουμε να το πιούμε, η κανέλα θα αφήσει μια πικρή γεύση.
  2. Συμβουλή: Αν δεν έχετε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζετε ότι 1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml.
  3. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών