ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣTears in the club, με καρπούζι και μαστίχαTears in the club, με καρπούζι και μαστίχα
2' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 12'

Υλικά

Μερίδες: 1 ποτήρι

*Για το σιρόπι ζάχαρης

Διαδικασία

Για το σιρόπι ζάχαρης

  1. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 1 κιλό ζάχαρη και 800 ml νερό και ομογενοποιούμε.

Για το κοκτέιλ

  1. Σε ένα σέικερ βάζουμε όλα τα υλικά.
  2. Με ένα γουδοχέρι πατάμε τα κομμάτια καρπουζιού μέχρι να βγάλουν τα ζουμιά τους και απογεμίζουμε με πάγο.
  3. Χτυπάμε για 10'' και διπλοσουρώνουμε σε ένα χαμηλό ποτήρι με πάγο. Γαρνίρουμε με φλούδα λάιμ.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Κ», τεύχος 1048.

Άρθρα και Συνταγές με Αλκοόλ

Άρθρα και Συνταγές με Καρπούζι

Άρθρα και Συνταγές με Ρούμι

Άρθρα και Συνταγές με Φρούτα

Άρθρα και Συνταγές για Κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών