2'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 12'
Υλικά
Μερίδες: 1 ποτήρι*Για το σιρόπι ζάχαρης
Διαδικασία
Για το σιρόπι ζάχαρης
- Βάζουμε σε μια κατσαρόλα 1 κιλό ζάχαρη και 800 ml νερό και ομογενοποιούμε.
Για το κοκτέιλ
- Σε ένα σέικερ βάζουμε όλα τα υλικά.
- Με ένα γουδοχέρι πατάμε τα κομμάτια καρπουζιού μέχρι να βγάλουν τα ζουμιά τους και απογεμίζουμε με πάγο.
- Χτυπάμε για 10'' και διπλοσουρώνουμε σε ένα χαμηλό ποτήρι με πάγο. Γαρνίρουμε με φλούδα λάιμ.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Κ», τεύχος 1048.