
25'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
3 ώρες και 20'
αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 55'
Υλικά
Μερίδες: 10 κομμάτιαΔιαδικασία
- Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με τη μισή κουβερτούρα (300 γρ.).
- Αποσύρουμε, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 10 λεπτά.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.
- Προσθέτουμε τα δημητριακά, το ινδοκάρυδο και τα καρύδια. Ανακατεύουμε να πάνε παντού.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Το ισιώνουμε με μια σπάτουλα ομοιόμορφα.
- Το βάζουμε για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο, ώστε να σφίξει και να σταθεροποιηθεί.
- Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα (300 γρ.) σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
- Την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για περίπου 15 λεπτά.
- Ξεφορμάρουμε το μείγμα και το κόβουμε σε μακρόστενες γκοφρέτες.
- Τις βουτάμε μία-μία στη λιωμένη κουβερτούρα.
- Αφήνουμε τις γκοφρέτες σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η σοκολατένια επικάλυψη, για τουλάχιστον 2 ώρες.