25' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
3 ώρες και 20' αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 55 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 10 κομμάτια

Διαδικασία

  1. Λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με τη μισή κουβερτούρα (300 γρ.).
  2. Αποσύρουμε, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει για 10 λεπτά.
  3. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα στο μείγμα.
  4. Προσθέτουμε τα δημητριακά, το ινδοκάρυδο και τα καρύδια. Ανακατεύουμε να πάνε παντού.
  5. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Το ισιώνουμε με μια σπάτουλα ομοιόμορφα.
  6. Το βάζουμε για τουλάχιστον 1 ώρα στο ψυγείο, ώστε να σφίξει και να σταθεροποιηθεί.
  7. Λιώνουμε την υπόλοιπη κουβερτούρα (300 γρ.) σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα.
  8. Την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για περίπου 15 λεπτά.
  9. Ξεφορμάρουμε το μείγμα και το κόβουμε σε μακρόστενες γκοφρέτες.
  10. Τις βουτάμε μία-μία στη λιωμένη κουβερτούρα.
  11. Αφήνουμε τις γκοφρέτες σε λαδόκολλα μέχρι να στεγνώσει η σοκολατένια επικάλυψη, για τουλάχιστον 2 ώρες.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών