30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το γουακαμόλε με ταχίνι σε ένα μπολ λιώνουμε τα αβοκάντο με το πιρούνι.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε με αραβικές πίτες, κριτσίνια ή στικ λαχανικών.
- Αν θέλουμε, αλείφουμε το γουακαμόλε σε φέτες ρέβας και βάζουμε από πάνω μία φετούλα σολομού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.