ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦαχίτας πικάντικα με χοιρινό, κασέρι, γουακαμόλε και γιαούρτιΦαχίτας πικάντικα με χοιρινό, κασέρι, γουακαμόλε και γιαούρτι
30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το γουακαμόλε με ταχίνι σε ένα μπολ λιώνουμε τα αβοκάντο με το πιρούνι.
  2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
  3. Σερβίρουμε με αραβικές πίτες, κριτσίνια ή στικ λαχανικών.
  4. Αν θέλουμε, αλείφουμε το γουακαμόλε σε φέτες ρέβας και βάζουμε από πάνω μία φετούλα σολομού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 153.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών