ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣαλάτα με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και καρύδιΣαλάτα με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και καρύδι
30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: για 4 - 6 άτομα

Διαδικασία

  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές και να γίνει.
  2. Αλατοπιπερώνουμε,αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε στην άκρη για περίπου 4 - 5 λεπτά, μέχρι να κρυώσει ελαφρώς και να γίνει χλιαρό.
  3. Σε ένα βαθύ μπολ ή μια πιατέλα ανακατεύουμε τα μήλα με τις σταφίδες, τα καρύδια, το σέλινο, πασπαλίζουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και περιχύνουμε με το ξίδι.
  4. Ανακατεύουμε, προσθέτουμε το κοτόπουλο μαζί με το λάδι στο οποίο το μαγειρέψαμε, σκορπίζουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 95.

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Μαϊντανός

Άρθρα και Συνταγές με Σταφίδες

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών