15' προετοιμασία
30' ψήσιμο
2 ώρες αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες και 45'

Υλικά

Μερίδες: 6

Προαιρετικά

Διαδικασία

  1. Βάζουμε τα τριμμένα μπισκότα σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ και το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε καλά.
  3. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στη λειτουργία του αέρα. Λαδώνουμε ένα τετράγωνο ταψάκι με μήκος πλευράς 15 εκ.
  4. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψάκι, ισιώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε για 30 λεπτά.
  5. Ξεφουρνίζουμε, αφήνουμε το κέικ να κρυώσει τελείως, για 1-2 ώρες, και το ξεφορμάρουμε.
  6. Το σερβίρουμε ως έχει ή με φυτική σαντιγί και γαρνίρουμε με μπισκότα Oreo. Μπορούμε επίσης να το αλείψουμε με πραλίνα φουντουκιού, αν δεν νηστεύουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 48.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Γάλα Καρύδας

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών