ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούριΣάντουιτς με καβούρι, ανθότυρο, αβοκάντο και αγγούρι
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε κλαμπ σάντουιτς με ζυμωτό ψωμί και απάκι, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το ελαιόλαδο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά το κοτόπουλο για περίπου 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να γίνει.
  2. Στη συνέχεια, το βγάζουμε από το τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε και κρατάμε στην άκρη.
  3. Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το απάκι για 2 - 3 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό.
  4. Κόβουμε τη ντομάτα σε λεπτές ροδέλες.
  5. Αλείφουμε 1 φέτα ψωμιού με λίγη μαγιονέζα ή πέστο βασιλικού.
  6. Στη συνέχεια, βάζουμε 1 φύλλο μαρουλιού, τα κομμάτια από το φιλέτο κοτόπουλου, το τυρί και σκεπάζουμε με 1 φέτα ψωμιού, επίσης αλειμμένη με λίγη μαγιονέζα ή πέστο βασιλικού.
  7. Από πάνω στρώνουμε τις φέτες ντομάτας, 1 φύλλο μαρουλιού και το απάκι.
  8. Κλείνουμε το σάντουιτς με 1 φέτα ψωμιού αλειμμένη με μαγιονέζα ή πέστο βασιλικού.
  9. Συνοδεύουμε, το κλαμπ σάντουιτς με πατάτες τηγανητές ή πράσινη σαλάτα εποχής, πίκλες και μπίρα.

Μυστικά

Αν θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ σάντουιτς πιο ελαφρύ, μπορούμε να αλείψουμε τις φέτες ψωμιού με μια απλή μουστάρδα και να αντικαταστήσουμε το απάκι με βραστό φιλέτο γαλοπούλας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ψητό κοτόπουλο από την προηγουμένη μέρα.

Άρθρα και Συνταγές με Απάκι

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών