
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Τεμάχια: Για ένα μεγάλο μπολΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη ρώσικη σαλάτα, σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη ρωσική σαλάτα, αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε σε πιατέλα.
Μυστικά
Αν θέλουμε, μπορούμε να βράσουμε 4 αυγά σφιχτά, να τα κόψουμε στη μέση και να αφαιρέσουμε προσεκτικά τον κρόκο σε 1 μικρό μπολ. Θρυμματίζουμε τον κρόκο ελαφρώς με το πιρούνι, προσθέτουμε και 2 - 3 κουτ. από τη ρωσική σαλάτα και ανακατεύουμε. Γεμίζουμε τα ασπράδια των αυγών με το μείγμα, πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα και τα απλώνουμε ομοιόμορφα στην πιατέλα με τη ρωσική.
Στο ποτήρι μας : Ένα ωραίο κλασικό λευκό κρασί από Ροδίτη .
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 116.