
10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για περίπου 300 γρ.Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σάλτσα μήλου, καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια την μπανάνα.
- Την ανακατεύουμε σε μια κατσαρόλα με το χυμό λεμονιού.
- Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μήλα και τα ρίχνουμε και αυτά στην κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια ρευστή πάστα.
- Διατηρούμε τη σος στο ψυγείο.