10' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: για περίπου 300 γρ.

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σάλτσα μήλου, καθαρίζουμε και κόβουμε σε μικρά κομμάτια την μπανάνα.
  2. Την ανακατεύουμε σε μια κατσαρόλα με το χυμό λεμονιού.
  3. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μήλα και τα ρίχνουμε και αυτά στην κατσαρόλα.
  4. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και τα βράζουμε όλα μαζί σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
  5. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα περνάμε από το μπλέντερ μέχρι να γίνουν μια ρευστή πάστα.
  6. Διατηρούμε τη σος στο ψυγείο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών