ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣαλάτα με φακές, μυζήθρα και μυρωδικάΣαλάτα με φακές, μυζήθρα και μυρωδικά
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την σαλάτα με φασόλια κονσέρβας και καπνιστή πέστροφα στραγγίζουμε καλά την κονσέρβα και βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι.
  3. Βάζουμε στο μούλτι τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάμε μέχρι να προκύψει μια λεία σάλτσα.
  4. Ρίχνουμε τη μισή σάλτσα πάνω στα φασόλια και τα μοιράζουμε σε δύο πιάτα.
  5. Βάζουμε σε κάθε μερίδα 1 φιλέτο καπνιστής πέστροφας (περίπου 100 γρ. το καθένα), σε κομμάτια, ραντίζουμε τη σαλάτα με την υπόλοιπη σάλτσα και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 90.

Άρθρα και Συνταγές με Πέστροφα

Άρθρα και Συνταγές με Φασόλια

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών