Μια μερακλίδικη και γρήγορη σαλάτα για το καθημερινό τραπέζι.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Στραγγίζουμε καλά την κονσέρβα και βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ.Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι.
  2. Βάζουμε στο μούλτι τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάμε μέχρι να προκύψει μια λεία σάλτσα. Ρίχνουμε τη μισή σάλτσα πάνω στα φασόλια και τα μοιράζουμε σε δύο πιάτα.
  3. Βάζουμε σε κάθε μερίδα 1 φιλέτο καπνιστής πέστροφας (περίπου 100 γρ. το καθένα), σε κομμάτια, ραντίζουμε τη σαλάτα με την υπόλοιπη σάλτσα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών