10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 2Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε την σαλάτα με φασόλια κονσέρβας και καπνιστή πέστροφα στραγγίζουμε καλά την κονσέρβα και βάζουμε τα φασόλια σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι.
- Βάζουμε στο μούλτι τα υλικά για το ντρέσινγκ και τα χτυπάμε μέχρι να προκύψει μια λεία σάλτσα.
- Ρίχνουμε τη μισή σάλτσα πάνω στα φασόλια και τα μοιράζουμε σε δύο πιάτα.
- Βάζουμε σε κάθε μερίδα 1 φιλέτο καπνιστής πέστροφας (περίπου 100 γρ. το καθένα), σε κομμάτια, ραντίζουμε τη σαλάτα με την υπόλοιπη σάλτσα και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 90.