15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 8

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το μέλι, το λεμονοχυμό και το σκόρδο σ’ ένα μεγάλο μπολ.
  2. Δεν χρειάζεται να βάλουμε λάδι.
  3. Ρίχνουμε μέσα τα λαχανικά της σαλάτας ανακατεμένα και ανακατεύουμε να πάει το ντρέσινγκ παντού.
  4. Προσθέτουμε τον άνηθο (ή το μάραθο) και το μαϊντανό, ανακατεύουμε ξανά και σερβίρουμε.

Συνταγές με Γιαούρτι

Συνταγές με Λάχανο

Συνταγές με Φινόκιο

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών