ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣκουνουπίδι με ελιές και σάλτσα αντζούγιαςΚουνουπίδι με ελιές και σάλτσα αντζούγιας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕκ των ενόντωνΚαλούμε φίλους στο σπίτι για ένα τραπέζι ρεφενέ!

20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα με ωμό κουνουπίδι.
  2. Χτυπάμε στον πολυκόφτη τα υλικά της σάλτσας.
  3. Περιχύνουμε τη σαλάτα με όση σάλτσα θέλουμε και την υπόλοιπη την αφήνουμε στο τραπέζι για να τη χρησιμοποιήσουμε ως ντρέσινγκ για άλλα μεζεδάκια.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 152.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών