![Κυδώνια στον φούρνο γεμιστά με μήλα και αρωματισμένα με κανέλα και ανθόνερο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/04/kydo-nia-ston-foy-rno-gemista-me-mi-la-kai-aromatisme-na-me-kane-la-kai-anthonero-gastronomos-420x560.jpg?v=1712765340)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σάντουιτς με κρέμα Μυκονιάτικης κοπανιστής και μαρμελάδα κυδώνι, ξεκινάμε ανακατεύοντας την κοπανιστή με τον μαϊντανό, το γιαούρτι και το ελαιόλαδο.
- Αλείφουμε με τη μαρμελάδα κυδώνι (καλύτερα χοντροτριμμένο, για να το αισθανόμαστε «στο δόντι» ) τις φέτες ψωμιού, από τη μία πλευρά, απλώνουμε το μείγμα κοπανιστής και κλείνουμε το σάντουιτς.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.