![Καλαμάρι τηγανητό με γλυκόξινη σάλτσα γιαουρτιού](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/kalamari-tiganito-me-glykoxini-saltsa-apo-dyo-eidi-giaoyrtioy-gastronomos-420x560.jpg?v=1707513998)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 1 φλιτζάνιΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σμούθι με ρόδι, μούρα και δαμάσκηνα, ρίχνουμε στο μπλέντερ 100 ml χυμό ροδιού, 1/2 φλιτζάνι γιαούρτι στραγγιστό, 1/2 φλιτζάνι μούρα κατεψυγμένα και 2 δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσια.
- Πολτοποιούμε και σερβίρουμε το σμούθι με ρόδι, μούρα και δαμάσκηνα με παγάκια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 137.