![Τάρτα με κρέμα βανίλιας και σμέουρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/08/tarta-me-krema-vanilias-kai_smeoyra_gastronomos-420x560.jpg?v=1693413278)
30'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα
Υλικά
Μερίδες: 2 στρούντελΔιαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
- Πλένουμε τα μήλα, τα καθαρίζουμε από τις φλούδες και τα κουκούτσια τους και τα κόβουμε σε φέτες.
- Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε με τη ζάχαρη, τα καρύδια, την κανέλα και τις σταφίδες.
- Απλώνουμε το ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο εργασίας μας, το αλείφουμε με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με ελάχιστο τριμμένο μπισκότο.
- Απλώνουμε από πάνω το δεύτερο φύλλο και επαναλαμβάνουμε.
- Στρώνουμε από πάνω το τρίτο φύλλο, το βουτυρώνουμε και αδειάζουμε τη μισή από τη γέμιση.
- Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό, από τη μακριά πλευρά των φύλλων, φροντίζοντας να μην φύγει από μέσα η γέμιση.
- Αλείφουμε την επιφάνεια του στρούντελ με βούτυρο και το χαράζουμε με μαχαίρι για να βγαίνει η υγρασία (μικρές μαχαιριές). Φτιάχνουμε με τον ίδιο τρόπο το δεύτερο στρούντελ.
- Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.