15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: για περίπου 400 γρ.Διαδικασία
- Για το vegan άλειμμα κάστανου με κακάο, σε ευρύχωρο πολυκόφτη ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το νερό.
- Τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν πλήρως και να γίνουν ένα σχετικά πυκνό μείγμα.
- Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα, ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό, ώστε το άλειμμα να αραιώσει στην επιθυμητή σύσταση.
- Διατηρούμε, το vegan άλειμμα κάστανου με κακάο, στο ψυγείο, καλά κλεισμένο, έως 20 ημέρες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 164.