ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚρέμα από γάλα αμυγδάλου και σουμάδαΚρέμα από γάλα αμυγδάλου και σουμάδα
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: για περίπου 400 γρ.

Διαδικασία

  1. Για το vegan άλειμμα κάστανου με κακάο, σε ευρύχωρο πολυκόφτη ρίχνουμε όλα τα υλικά, εκτός από το νερό.
  2. Τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν πλήρως και να γίνουν ένα σχετικά πυκνό μείγμα.
  3. Χωρίς να σταματήσουμε το χτύπημα, ρίχνουμε λίγο λίγο το νερό, ώστε το άλειμμα να αραιώσει στην επιθυμητή σύσταση.
  4. Διατηρούμε, το vegan άλειμμα κάστανου με κακάο, στο ψυγείο, καλά κλεισμένο, έως 20 ημέρες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 164.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών