20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για 2 άτομαΔιαδικασία
- Για το σάντουιτς με φρέσκο σολομό, ρόκα και μουστάρδα ξεκινάμε και λαδώνουμε με ελάχιστο λάδι τα φιλέτα σολομού, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2΄- 3΄από κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν όπως μας αρέσουν.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τη μαγιονέζα με το ξύσμα λεμονιού και το χυμό του.
- Κόβουμε στη μέση ψωμάκια bagel και τα ψήνουμε ελαφρώς στην τοστιέρα.
- Αλείφουμε τις βάσεις από τα ψωμάκια με το μείγμα της μαγιονέζας και μοιράζουμε το σολομό στα ψωμάκια μαζί με φύλλα ρόκας.
- Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το wasabi ή την χορσράντις και αλείφουμε με το μείγμα το εσωτερικό από τα «καπάκια» των bagels.
- Κλείνουμε και σερβίρουμε.