Υλικά
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το cin stick champagne βάζουμε σε ένα σέικερ το κονιάκ και το triple sec (ή Cointreau ή Grand Marnier), προσθέτουμε πάγο και τα χτυπάμε μέχρι να δροσίσουν.
- Σουρώνουμε σε ποτήρι flute της σαμπάνιας και γεμίζουμε το υπόλοιπο με σαμπάνια.
- Γαρνίρουμε με ένα μικρό ξυλάκι κανέλας, το οποίο ρίχνουμε μέσα στο ποτήρι.
- Προσοχή, αν αργήσουμε να το πιούμε, η κανέλα θα αφήσει μια πικρή γεύση.
- Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net
Μυστικά
Συμβουλή: Αν δεν έχετε δοσομετρητή ή μεζούρα, υπολογίζετε ότι 1 κουτ. σούπας είναι περίπου 15 ml.