ΕΞΟΔΟΣ

Amandine

Η Γαλλίδα Amandine φτιάχνει bagels με δική της ζύμη και με πλάστη τα χειροποίητα κρουασάν της. Δοκιμάστε bagel με σος μουστάρδας και σολομό ή με …

18.10.2017

Η Γαλλίδα Amandine φτιάχνει bagels με δική της ζύμη και με πλάστη τα χειροποίητα κρουασάν της. Δοκιμάστε bagel με σος μουστάρδας και σολομό ή με σιγομαγειρεμένο κόκορα ελευθέρας βοσκής και γραβιέρα, ενώ μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας με τα διαθέσιμα υλικά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών