ΕΞΟΔΟΣ

Amandine

Η Γαλλίδα Amandine φτιάχνει bagels με δική της ζύμη και με πλάστη τα χειροποίητα κρουασάν της. Δοκιμάστε bagel με σος μουστάρδας και σολομό ή με …

18.10.2017

Η Γαλλίδα Amandine φτιάχνει bagels με δική της ζύμη και με πλάστη τα χειροποίητα κρουασάν της. Δοκιμάστε bagel με σος μουστάρδας και σολομό ή με σιγομαγειρεμένο κόκορα ελευθέρας βοσκής και γραβιέρα, ενώ μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας με τα διαθέσιμα υλικά.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών