ΑΓΟΡΑ

Αποστολίδης

Τα καλύτερα ψωμιά των Αθηνών

21.09.2016

«Νέος» σε σχέση με άλλους φούρνους που παρουσιάζουμε, ο Αποστολίδης είναι ένας μικρός συνοικιακός φούρνος στην Καλλιθέα. Τα ψωμιά του απλά, με δύο που ξεχωρίζουν: το καρβέλι ολικής και το «θηβαϊκό», όπως ονομάζει τη φραντζόλα με το χωριάτικο ψωμί. Από άλευρα των Μύλων Κρήτης και των Μύλων Μάρρα στην Κόρινθο, το ψωμί φτιάχνεται χωρίς τη χρήση βελτιωτικών, όπως μας διαβεβαίωσε φίλη εργαζόμενη στο φούρνο. Το καρβέλι ολικής μού άρεσε αρκετά, ενώ το «θηβαϊκό» είναι ένα καλό, απλό χωριάτικο ψωμί.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών