ΑΓΟΡΑ

Αρκαδιανή

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Με υλικά από το χωριό και παραδοσιακές συνταγές φτιάχνουν ζυμαρικά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, παστέλια, και άλλα πολλά. Βέβαια η παραγωγή έχει μεγαλώσει σε σχέση με παλιά: τα προϊόντα τα βρίσκουμε σε παντοπωλεία στην Αθήνα και στα duty free. Κάνουμε βόλτα μέχρι το Ψάρι, όχι μόνο για να ψωνίσουμε κατευθείαν από την πηγή, αλλά και για να δούμε στο μικρό μουσείο σπάνια βιβλία μαγειρικής, και εργαλεία της κουζίνας. Τα Σαββατοκύριακα σερβίρουν και φαγητό στο εστιατόριο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών