ΑΓΟΡΑ

Εργαστήριο Ζυμαρικών Βυτίνας

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Μόλις μπαίνεις στο μαγαζί, σε πιάνει η μοσχοβολιά του ζυμαρικού – του αυγού και του πρόβειου γάλακτος. Η οικογενειακή επιχείρηση φτιάχνει νόστιμα λαζάνια, τραχανά, χυλοπίτες, βίδες, κριθαράκι και ζυμαρικά με φρέσκα λαχανικά – ωραία αυτά με την ντομάτα!

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών