ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φεστιβάλ fine drinking και γαστρονομίας από τους Clumsies και το Daios Cove

Signature cocktails, γαστρονομικές απολαύσεις και μουσική σε ένα ξεχωριστό διήμερο φεστιβάλ στο πεντάστερo resort της Κρήτης.

27.08.2021| Updated: 20.05.2022
Φεστιβάλ fine drinking και γαστρονομίας από τους Clumsies και το Daios Cove

Εξαιρετικά κοκτέιλ εμπνευσμένα από την κρητική γη, υψηλή γαστρονομία και μουσική θα έχει το 1ο The Summer Festival, ένα concept του πεντάστερου resort, Daios Cove στην Κρήτη και των πολυβραβευμένων The Clumsies, σε συνεργασία με τη Moët Hennessy.

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Αυγούστου, τρεις χώροι φαγητού και ποτού στο Daios Cove στην βορειοανατολική Κρήτη θα ταξιδέψουν το κοινό του The Summer Festival με εμπειρίες βραβευμένων κοκτέιλ φτιαγμένων με τα καλύτερα υλικά στον κόσμο, υπό τους ήχους των προσκεκλημένων DJs.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποκλειστικά, signature cocktails από τους παγκοσμίως αναγνωρισμένους mixologists Nίκο Μπάκουλη και Βασίλη Κυρίτση με Volcán De Mi Tierra Tequila Blanco, champagne dinner με δημιουργίες του chef Παύλου Κυριάκη σε πλήρη αρμονία με κοκτέιλ με σαμπάνια Veuve Clicquot και Hennessy V.S., αλλά και ένα ξεχωριστό event στην παραλία με lounge ατμόσφαιρα και Belvedere Vodka cocktails από τα χέρια του βραβευμένου mixologist Jad Ballout.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 28 Αυγούστου // Volcán De Mi Tierra Tequila Blanco afternoon @ Ocean Bar // 14:00

Ένα απόγευμα γεμάτο με τη δροσιά πρωτοποριακών cocktail με Volcán De Mi Tierra Tequila Blanco που υπογράφουν οι Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης του The Clumsies, του αθηναϊκού μπαρ που βρίσκεται στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης World’s 50 Best Bars 2020.

Ηχητικό χαλί για τις ευφάνταστες δημιουργίες τους συνθέτει η DJ Scarlett Lapidus, απευθείας από το Λονδίνο, συνδυάζοντας ανεβαστική disco, house και old time classic soul.

Σάββατο 28 Αυγούστου // Veuve Clicquot Champagne Dinner with Guest Chef Pavlos Kiriakis @ Ocean Restaurant // 19:30

Μια βραδιά εκλεπτυσμένων γεύσεων με μενού οκτώ σταδίων και μοναδικά cocktails περιμένει τους καλεσμένους στο βραβευμένο Ocean Restaurant χάρη στη μοναδική σύμπραξη του chef Παύλου Κυριάκη, της Veuve Clicquot και των The Clumsies.ωΟι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις παρακάτω ετικέτες: Veuve Clicquot Yellow Label Brut, Veuve Clicquot Rosé, Veuve Clicquot Rich Rosé και Henessy V.S.

Κυριακή 29 Αυγούστου // BELVEDERE vodka BEACH COCKTAILS //Jad Ballout × The Clumsies with DJ Monkman ft Will Fry @ The Beach House // 20:00

Ο Jad Ballout, νούμερο 36 στη λίστα με τις 100 Most Influential Bar Figures 2021 και με δύο bar που συγκαταλέγονται στα World’s 50 Best Bars, καταφτάνει από τον Λίβανο για να συνεργαστεί με τους πάντα δραστήριους, Βασίλη Κυρίτση και Νίκο Μπάκουλη. Οι τρεις τους θα αναμείξουν φανταστικά κοκτέιλ εμπνευσμένα από την super premium Belvedere Vodka που δημιουργείται αποκλειστικά από 2 μόνο συστατικά: πολωνική σίκαλη και αρτεσιανό νερό, χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο ή προσθήκη ζάχαρης. Παράλληλα, ο DJ John Monkman θα δημιουργήσει μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα chilled lounge, μαζί με τον Will Fry στα κρουστά.

Info
1ο The Summer Festival
28 & 29 Αυγούστου 2021
Daios Cove, Βαθύ, 72100, Κρήτη, Άγιος Νικόλαος, Ελλάδα, T +30 28418 88058, [email protected]

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών