Η φήμη της έχει ξεπεράσει τα όρια της Αρκαδίας, αφού η φέτα Βυτίνας διατίθεται σε όλη την Ελλάδα μέσω πολλών μεγάλων σούπερ μάρκετ. Η οικογένεια Τσατσούλη φτιάχνει τυριά από το 1958 και η φέτα τους είναι ελαφρώς σκληρή και πικάντικη. Δοκιμάστε επίσης το ανθότυρο, αλλά αυτό που ήταν αποκάλυψη ήταν το πρόβειο γιαούρτι με πέτσα.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.