Παλαιός φούρνος, με τρία καταστήματα στην πόλη, με καλό ψωμί, κουλουράκια, σάντουιτς, γλυκά και ζυμαρικά δικής του παραγωγής. Η νέα γενιά εκσυγχρόνισε το μοντέλο της επιχείρησης, υπέγραψε συμφωνίες με παραγωγούς στα πρότυπα της συμβολαιακής γεωργίας και έσπειρε και δικό της στάρι (κάνοντας αυτή την περίοδο δοκιμές με μαυραγάνι και δίκοκκο), ώστε να ελέγχει κάθε στάδιο της παραγωγής. Επιπλέον, εξοπλίστηκε με δικό της πετρόμυλο. Δοκιμάστε το «καρβέλι του πετρόμυλου», ψημένο στον ξυλόφουρνο, και από τα ζυμαρικά που φτιάχνονται στο εργαστήρι επί της οδού Αργους ξεκινήστε με τις μακαρούνες, το κριθαράκι και τις ρεγκινέτες με κουρκουμά.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.