ΕΞΟΔΟΣ

Για γλυκό Κουζουλούμ

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Ολοκαίνουργιο γλυκοπωλείο, ανοιχτό από το πρωί για ελληνικό καφέ με λουκουμάκι, μοσχοβολιστά αφεψήματα, γλυκά ταψιού, παραδοσιακά και πιο ευρωπαϊκά, γαλακτομπούρεκο και βάφλα, φρουτοσαλάτες και παγωτό. Το βράδυ σερβίρει ρακόμελα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών