ΕΞΟΔΟΣ

Ιμαλάια

Παρόλο που στο Πασαλιμάνι και στα πέριξ οι επιλογές για γρήγορο φαγητό έχουν αυξηθεί, τα Ιμαλάια είναι ακλόνητα και η ουρά έξω από το μαγαζί …

24.10.2016

Παρόλο που στο Πασαλιμάνι και στα πέριξ οι επιλογές για γρήγορο φαγητό έχουν αυξηθεί, τα Ιμαλάια είναι ακλόνητα και η ουρά έξω από το μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το ξημέρωμα καλά κρατεί. Προτείνουμε να δοκιμάσετε το σάντουιτς με χοιρινό σουβλάκι και καθόλου μαγιονέζα – προτιμήστε μουστάρδα. Οι ίδιοι το παραφορτώνουν με τα υλικά, με αποτέλεσμα η μαγιονέζα να τα σκεπάζει όλα, γι’ αυτό δώστε οδηγίες. Ωραίες κρέπες, υλικά πολλά, διαλέξτε κατά βούληση.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών