ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ήρθε το Marmelada concept

Ένα μαγαζί με υγιεινή προσέγγιση στον κατάλογο, ήρθε για να δώσει μια ροζ πινελιά στην Καλλιθέα

04.09.2020| Updated: 15.02.2024
Ήρθε το Marmelada concept

Ένα μαγαζί με υγιεινή προσέγγιση στον κατάλογο, ήρθε για να δώσει μια ροζ πινελιά στην Καλλιθέα.

Ούτε μια βδομάδα δεν μετρά το Marmelada concept. Ροζ και pop λεπτομέρειες φέρνουν κάτι από Karim Rashid στο κατά τ’άλλα βιομηχανικό του στυλ. Το επισκεφτήκαμε μόλις τη δεύτερη μέρα λειτουργίας του και παρά το νεαρό της ηλικίας του του είναι ζεστό και φιλόξενο.

O κατάλογος μικρός, αποδίδει φόρο τιμής στα καλά προϊόντα, με έμφαση στην ελληνικότητα. Οι ιδιοκτήτες θα σε εξυπηρετήσουν με ευγένεια και χαμόγελο – μέσα από τη μάσκα – για να σου συστήσουν ντόπια αποστάγματα όπως το τζιν Mataroa και το ολοκαίνουργιο τσίπουρο O/Purist αλλά και πρωτότυπα κοκτέιλ.

Ξεκινήσαμε με μια λεμονάδα με «Ξυνό Νερό Φλώρινας» και μέλι καθότι η Marmelada είναι της υγιεινής διατροφής – απέχει από τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε την νομαδική μπίρα Satyr Menace IPA – άψογη – και ολοκληρώσαμε τη βραδιά με το συλλεκτικό ούζο του Βαρβαγιάννη. Σύντομα το μαγαζί θα λειτουργεί και τις πρωινές ώρες προσφέροντας specialty καφέδες αλλά και ελαφρύ brunch. Θα επανέλθουμε!

Διεύθυνση: Παναγή Τσαλδάρη 129-131, Καλλιθέα

Ωράριο λειτουργίας: 8μμ – 12μμ

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών