ΕΞΟΔΟΣ

Καμπεθόν – Cabezon

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Ιδανικό για παρέες, ευνοούνται οι πολύωρες κουβέντες στην περιποιημένη αυλή στρωμένη με χαλίκι, από την άνοιξη μέχρι τον Οκτώβριο δεν πέφτει καρφίτσα. Ωραίες λεπτομέρειες στη διακόσμηση, καθαρές τουαλέτες. Τον χειμώνα, επειδή συγκεντρώνει πολύ κόσμο, καλό θα ήταν να φροντίσουν για καλύτερο εξαερισμό.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών