ΕΞΟΔΟΣ

Los Loros

Στα «Παπαγαλάκια» (Loros) του σεφ Μάρκο Ρόσσι πρωταγωνιστούν τα arepas και empanadas (χειροποίητα καλαμποκένια πιτάκια/ψωμάκια) της Βενεζουέλας και της Κολομβίας. Μας άρεσαν πολύ τα empanadas …

18.10.2017

Στα «Παπαγαλάκια» (Loros) του σεφ Μάρκο Ρόσσι πρωταγωνιστούν τα arepas και empanadas (χειροποίητα καλαμποκένια πιτάκια/ψωμάκια) της Βενεζουέλας και της Κολομβίας. Μας άρεσαν πολύ τα empanadas με φυστικοβούτυρο, αυγά και πατάτα και τα arepas με τραγανή πανσέτα, αβοκάντο και κόλιανδρο. Σερβίρουν και κολομβιανό καφέ, βενεζουελάνικα ρούμια αλλά και πούρα!

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών