ΕΞΟΔΟΣ

Μπλε Παπαγάλος

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Ψηλοτάβανο, με φεγγίτες, κισσοί που αναρριχώνται, γλάστρες και μια μεγάλη βεράντα με φερ φορζέ έπιπλα. Το πρωί σερβίρει καλής ποιότητας καφέ, δύο πίτες και σνακ, υπάρχει ένα μικρό μενού για όλη την ημέρα με μπέργκερ, μπρουσκέτες και quesadillas, ενώ στο μπαρ η κάβα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δεκαεπτά τζιν και 21 ρούμια. 14.00-20.00 σερβίρει απεριτίβο: ελαφριά ποτά, χαμηλά σε αλκοόλ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών