ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Νούρα

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής
Νούρα

Καφέ-εστιατόριο της Μέσης Ανατολής. Από το ταβάνι κρέμονται κρόσσια, τους τοίχους στολίζουν πίνακες, κόκκινοι καναπέδες και ναργιλέδες με άρωμα μήλο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, καρπούζι, μάνγκο και πεπόνι. Εχει αλλάξει πολλά χέρια –οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες ήταν Σύροι, Αιγύπτιοι, οι τωρινοί είναι Ιρακινοί–, σταθερά όμως σερβίρονται ορίτζιναλ μεζέδες. Φαλάφελ, φούλια με αυγά και ντομάτα, κουπέπια, ταχινοσαλάτα και μπαμπαγκανούς, λεμονάτο ταμπουλέ. Ναργιλές από 1,5 έως 3€.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών