ΕΞΟΔΟΣ

Νούρα

Καφενεία, Michelin και ελληνική κουζίνα

31.10.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Καφέ-εστιατόριο της Μέσης Ανατολής. Από το ταβάνι κρέμονται κρόσσια, τους τοίχους στολίζουν πίνακες, κόκκινοι καναπέδες και ναργιλέδες με άρωμα μήλο, γιασεμί, τριαντάφυλλο, καρπούζι, μάνγκο και πεπόνι. Εχει αλλάξει πολλά χέρια –οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες ήταν Σύροι, Αιγύπτιοι, οι τωρινοί είναι Ιρακινοί–, σταθερά όμως σερβίρονται ορίτζιναλ μεζέδες. Φαλάφελ, φούλια με αυγά και ντομάτα, κουπέπια, ταχινοσαλάτα και μπαμπαγκανούς, λεμονάτο ταμπουλέ. Ναργιλές από 1,5 έως 3€.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών